Toimitusehdot


Yleistä

Resorikantti.fi on Osk Ompeluliike Sopiva:n ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Osk Ompeluliike Sopiva (Y-tunnus: 2690780-7, Mattilantie 28 60800 Ilmajoki, 044 7319300). Osk Ompeluliike Sopiva pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.


Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Checkout Finland Oy. Voit maksaa ostokset kaikkien pankkien maksupainikkeilla.


Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on Posti Oyj kuljetuspalvelut.

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.


Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on 2 vuorokautta, mutta voi vaihdella, mikäli materiaalia ei ole varastossa. Siinä tapauksessa toimitusaika on noin 1 viikko.
Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien. Mittatilaustuotteilla, eli metritavarana tai mittatilausrullina myytävillä kangastuotteilla ei ole kuluttajasuojalain mukaista 14 päivän palautussoikeutta. Nämä tuotteet ovat yksilöllisiä, juuri sinulle leikattuja.


Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. 


sopiva@sopivaompelu.fi

0408404038